Благодаря от сърце на целия екип  на Фондация Пловдив 2019″

...
Благодаря от сърце на целия екип  на Фондация Пловдив 2019″
Коментари Харесай

Програма „Полети“ на „Пловдив 2019“ подкрепи 15-годишната Ира Илиева от Пловдив за участие в майсторските класове на Amsterdam Marimba Weekend

„ Благодаря от сърце на целия екип  на Фондация „ Пловдив 2019″ за поддръжката и опцията да бъда част от Amsterdam Marimba Weekend! “, написа 15 – годишната Ира Илиева, възпитаничка на НУМТИ „ Добрин Петков “ Пловдив, в благодарственото си писмо до екипа на фондацията, с чиято поддръжка тя взе участие в майсторските класове на Amsterdam Marimba Weekend от 17 до 20 март 2022 година.

В четирите дни, Ира съумя да се включи в майсторски класове, открити подготовки, самостоятелни уроци и взаимна работа с преподаватели и реализатори от международна класа, измежду които Fumito Nunoya, Татяна Колева, Rachel Xi Zhang, Симон Мюлер, да посети международни министър председатели и впечатляващи концерти в Амстердам. Ира изрече и специфични поздравления и благодарности на българската перкусионистка Татяна Колева и целият екип на Amsterdam Marimba Weekend за съвършената организация и прелестна атмосфера.

„ Надминаха и най-смелите ми упования! Толкова разнообразна стратегия! От класическа музика, транскрипции до джаз, импровизации, модерна музика. Красива музика, изпълнена на 3 прелестни подиуми: Парка на органите, фамозния амстердамски джаз клуб Bimhuis и базата на Pustjens Percussion Products – Студио Генератор. За първи път чух балафон онлайн (африкански ударен инструмент) в осъществяване на повдигащия настроението Kanazoé-Orkestra. Като край беше Grand Jam Session – осъществяване на четирима перкусионисти и четирима органисти, в залата на органите, където има 8 органа (4 големи църковни органа и 4 по-малки). Цялата зала се изпълваше със тон. Неописуемо! “, написа още в писмото на Ира.

Младият гений от Пловдив е следващия участник в стратегия „ Полети “, ориентирана към изявени възпитаници в областта на изкуството, филантропичните и точни науки, екологията и новите технологии, учащи се от първи до дванадесети клас в държавни, общински или частни учебни заведения на територията на град Пловдив.

Програмата поддържа участия в интернационалните състезания, олимпиади, прослушвания, в майсторски класове, наставнически стратегии, конгреси, конференции и други. Субсидията, която стратегия „ Полети “ дава е за застраховане на разноски за такси за участия, пътни разноски, гранични такси и такси за наложителни документи, изискуеми от приемащата страна, разноски за настаняване и други. Програмата приема кандидатури непрекъснато до привършване на бюджета ѝ, като всеки претендент има право на една сполучлива кандидатура в границите на 12 месеца.

За присъединяване в програмата, вижте тук:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР